O nama

„MM KOMERC DOO“

za proizvodnju trgovinu i usluge je porodična firma osnovana 1995. godine.
Počeli smo sa dva radnika, da bi danas firma brojala oko 20 stalno zaposlenih radnika.
Osnovna delatnost firme je proizvodnja i promet tekstilnih proizvoda sa posebnim akcentom na izradi specijalizovanih radnih uniformi, industrijsko štepanje na višeiglovci i industrijskoj mašini za proizvodnju silikonskih kuglica (pahulja).

Kao rezultat dugogodišnjeg uspešnog poslovanja, kao i poverenja koje su nam ukazali pre svega naši kupci, usledilo je i priznanje od Privredne komore Srbije da je naše preduzeće zauzelo visoko mesto na rejting listi ,,krug 1300“ najuspešnijih preduzeća u privredi Srbije za 1999. godinu.

Pouzdanost0%
Stručnost0%
Odgovornost0%
Kvalitet0%
Postojanost0%
Sigurnost0%

„NAŠI PROIZVODI“

„Naš proizvodni program bazira se na izradi lične zaštitne odeće, radnih jakni, kombinezona, prsluka, radnih manitila, pantalona.
Takođe izrađujemo bolničke, apotekarske, kuvarske kao i brojne druge uniforme za sve vrste privrednih i vanprivrednih delatnosti.
Prateći program sastoji se u izradi majica, dukseva, sportske odeće, kao i posteljnog i frotirskog programa. Celokupan proizvodni program je baziran isključivo po narudžbini, sa mogućnošću izbora boje, materijala, dizajna i veličine.“

23

GODINE USPEŠNOG POSLOVANJA

139

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

540

USPEŠNO ZAVRŠENIH POSLOVA